Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Teraz jest 3 lip 2020, o 22:10



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: AUTOMAPA
PostNapisane: 28 wrz 2017, o 10:46 
Offline

Dołączył(a): 13 wrz 2017, o 19:07
Posty: 7
Będzie automapa?
http://uo-cl.com/pl/uo_auto_map.html
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 21:13 
Offline

Dołączył(a): 15 gru 2015, o 09:44
Posty: 7
Czy auto mapa działa? Bo ja mam problem z jej uruchomieniem? Wchodzi i kreci się kółeczko i nie da się nic zrobić... Widać tylko czarne tło i kilka punktów zaznaczonych...
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 21:33 
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 20 cze 2015, o 11:47
Posty: 93
ustaw sciezke do gry w MAP/UO files data location

i przedewszystkim zgodnosc z win xp i admin
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 21:43 
Offline

Dołączył(a): 15 gru 2015, o 09:44
Posty: 7
Ja mam coś takiego: http://vlep.pl/1m5lrt.jpg
Nic z tym nie da się zrobić....
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 07:26 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2015, o 18:06
Posty: 13
Zmien sciezke w uoam do plikow mapy....
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 07:37 
Offline

Dołączył(a): 15 gru 2015, o 09:44
Posty: 7
Jak się uruchamia program to nic nie da się zrobić kręci się kółeczko z Windowsa i jest do wyboru poczekaj albo zamknij aplikację. Gdzie są przechowywane pliki konfiguracyjne Auto mapy? Może trzeba je usunąć....
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 14:31 
Offline

Dołączył(a): 15 gru 2015, o 09:44
Posty: 7
W dniu dzisiejszym wyskakuje taki komunikat: http://fotowrzut.pl/TPYEME3SPZ
Jakieś pomysły?
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 22:35 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2015, o 18:06
Posty: 13
Przejdz do katalogu instalacyjnego uoam i usun wszystki pliki BMP. Uruchom uoam e trybie zgodnosci z winxp
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 1 paź 2017, o 19:36 
Offline

Dołączył(a): 1 mar 2015, o 03:20
Posty: 2
@Nasti
U mnie jest to samo, wystarczy przytrzymać Esc, aż wszystkie okienka znikną i wszystko śmiga ;)
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AUTOMAPA
PostNapisane: 5 paź 2017, o 09:08 
Offline

Dołączył(a): 7 wrz 2017, o 21:57
Posty: 3
Mam to samo chociaż wcześniej działała, jak nacisnę esc to wyłącza się cały program. :roll:
Góra
  Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron